За повеќе информации за нашите решенија, контактирајте не!

Испратете ни порака!

Плаќања со картички

Можеме да ви помогнеме околу воведувањето на плаќање со картички во вашиот бизнис.

Контактирајте не
Интеграции

Секогаш сме отворени за поврзување со дополнителни системи и програми.

Контактирајте не
Партнерство

Соработуваме со голем број партнери.

Контактирајте не
Медиумски прашања

Нашиот оддел за односи со јавноста со задоволство ќе одговори на сите прашања за медиумите.

Контактирајте не
Поддршка

Дали имате прашање за користење на некој од нашите производи?

Контактирајте не