Сите решенија за плаќање
на едно место.

Од напредни касиерски решенија до безбедна наплата со картички

Откријте како производите на Монри можат да го подобрат вашиот бизнис.

Закажете консултации!

Професионални каси

Нашите каси се осмислени специјално за вашиот бизнис, без разлика дали сте угостител, продавач на мало или се занимавате со услужна дејност.

Безбедно плаќање со картички

Најбезбедна наплата со картички во продавници и преку интернет во соработка со 25+ финансиски институции во ЕУ и пошироко.

Онлајн и офлајн - тука сме! 

Дали сте сопственик на продавница, локал или продавате преку Интернет? Нашите решенија се идеални и за физички и за онлајн продавници.

Поддршка и техника

Повеќето проблеми ги решаваме онлајн.

Производи на Монри

Откријте ги нашите иновативни производи за ефикасна контрола и раст на вашиот бизнис.

Изберете категорија:

Продавници

 Плаќања на физички локации

SinglePOS овозможува прифаќање на сите облици на плаќање со картички од водечки куќи/банки со картички - еднократно и на рати преку еден POS уред, наместо преку повеќе уреди на различни банки. 

Продавници

Онлајн плаќања

Онлајн плаќањата на Monri ви овозможуваат брза и лесна наплата со дебитни и кредитни картички на сите онлајн продажни места со максимална безбедност.