Безбедни плаќања со картички

 Плаќања на физички локации

SinglePOS овозможува прифаќање на сите облици на плаќање со картички од водечки куќи/банки со картички - еднократно и на рати преку еден POS уред, наместо преку повеќе уреди на различни банки.

Еден уред кој може сѐ

Примете еднократно плаќање и плаќање на рати со најпопуларните картички на пазарот преку еден уред.

Интеграција со каса

Износот од сметката автоматски се пренесува на SinglePOS терминалот на Монри.

Единствен извештај

Автоматизиран извештај кој самостојно ги сортира трансакциите по брендот на картичката и договорената банка-прифаќач.

Дискреција на клиентот

Купувачот самостојно го користи уредот и во случај на плаќање со рати самиот го внесува бројот на ратите.

Како SinglePOS го зголемува профитот?

Ја поддржуваме програмата за верност на трговците

Можност за плаќање во домашна валута (DCC)

Ја забрзува наплатата

Со интеграцијата со касата овозможува автоматска наплата и печати интегрирана сметка и слип одеднаш.

Ги намалува грешките

Помалку препишување, помалку грешки! Секоја трансакција е совршено имплементирана и снимена во вашиот систем.

Го поедноставува известувањето

Единствениот извештај за транскациите со картички од сите банки-прифаќачи го олеснува и забрзува книжењето.

Флексибилност на наплата

Нашата платформа ви овозможува едноставно и брзо воведување на нови начини на плаќање, како што се плаќања на рати преку нови банки.

Нов маркетинг канал

Можност за прикажување на маркетиншки пораки на екранот на терминалот (по терминал/ по продажно место/ по трговец)

Поддржани брендови на картички

Банки партнери

Наскоро!

Алтернативни начини на плаќање – QR-кôд, криптовалути и плаќање со мобилен паричник.

Prilagođeni izvještaji za SinglePOS rješenje

  • Преглед на трансакции во реално време (по терминал, продавница, бренд на картичка, итн.) Преку InfoSwitch на Монри
  • Генерирање дневни, неделни или месечни извештаи:

– Преземање извештаи во формат .csv, .txt или JSON формат
– Испраќање преку SFTP сервер
– Поставување на ERP или SAP системот

  • Можност за изработка на персонализирани извештаи
Контактирајте не

Како работи SinglePOS а Монри?

SinglePOS решението на Монри ги прима и насочува вашите трансакции со картички кон различни банки по претходно одредени правила. Брзо, сигурно и без грешка секој пат.

Најчесто поставувани прашања

Кои трговци го користат SinglePos-oт на Морни?

Може ли SinglePOS да се користи и без интеграција? 

Да, SinglePOS може да се користи дури и без интеграција! Решението им носи бројни предности на трговците без разлика на интеграцијата со касата, но кога нема интеграција, не можеме автоматски да ја префрлиме сумата за плаќање на POS терминалот.