Испратете ни порака!

Плаќања со картички

Можеме да ви помогнеме при воведувањето на наплата на картички во вашата деловна активност.

Javite nam se
Фискални каси

Ние ќе ве советуваме при изборот на најдобриот систем за вашиот локал, продавница, занает или хотел.

Javite nam se
Интеграции

Секогаш сме отворени за поврзување со дополнителни системи и програми.

Javite nam se
Партнерство

Соработуваме со голем број партнери

Javite nam se
Прашања од медиумите

Нашиот прв оддел ќе биде среќен да одговори на сите прашања од медиумите.

Javite nam se
Корисничка поддршка

Дали имате прашање во врска со користењето на еден од нашите производи?

Javite nam se

Контактирајте нѐ повеќе информации за нашите решенија!